Huomio Google Maps antaa gallerian / festivaalitoimiston osoitteen väärin!

Oikea osoite ilmenee täältä: http://kartat.eniro.fi/m/p925C

---

Please note that Google Maps gives
a wrong address of the place, correct
address is in-fact tainionkosken tie 6
but Google Maps places it in some weird
place. Correct map info here:

keskiviikko 30. syyskuuta 2009

Human|Culture: Tiedote

Human|Culture on Etelä-Karjalassa järjestettävä interaktiivisia taiteita esittelevä ja kehittävä hanke, joka tapahtuu pääasiassa Imatralla. Sen järjestävät yhdessä RaakaIdea Oy ja Imatran Seudun Kehitysyhtiö Etelä-Karjalan liiton ja Imatran kaupungin tuella. Teemavuoden on tarkoitus esitellä erilaisia interaktiivisia taideteoksia, joita sijoitetaan ympäri kaupunkia. Teokset tulevat näkymään selkeästi paikallisessa kaupunkikuvassa, jotta niiden vaikutus korostuisi parhaiten. Teemavuoden tavoitteina on edistää interaktiivisten taiteiden tunnettavuutta, esitellä niiden monipuolisuutta, antaa taiteilijoille mahdollisuus tuoda omaa
ammattitaitoaan näkyville ja samalla luoda viihtyisämpää, kiinnostavampaa ja ennen kaikkea uudistuvaa kaupunkikuvaa.

Teemavuoden puitteissa interaktiivinen taide on tarkoitus ilmaista melko vapaamuotoisena. Se ei rajoitu vain katseltavaan ja kosketeltavaan taiteeseen ja kulttuuriin, vaan sen on tarkoitus olla koettavaa ja muuttuvaa, ja varsinainen katselija muuttuu teoksessa kokijaksi. Lopullisessa toteutustavassa voidaan yhdistellä mitä kulttuurin osa-alueita tahansa.

Teemavuosi kerää noin 50 taiteilijaa/taiteilijaryhmää ympäri maailmaa ja tuo heidän teoksensa tänne koettavaksi ja ihasteltavaksi. Suuri osa taiteilijoista haetaan Suomesta, mutta myös ulkomaalaisia tekijöitä pyritään hankkimaan melko vaikuttava joukko. Taiteilijahaku
käydään kolmessa jaksossa, joista ensimmäinen käynnistyy 1.10.2009 ja päättyy 1.12.2009 ja tämän jakson teokset haetaan kaudelle 1.1.2010-31.5.2010. Loppuvuoden haut ilmoitetaan myöhemmin.

Tarkoitus on kerätä monipuolinen taiteilijakaarti, joka monipuolisella teostarjonnalla pystyy osoittamaan mitä kaikkea interaktiivinen taide voi parhaimmillaan olla. Keskimääräisesti pyrimme järjestämään uuden teoksen esille joka viikko tuon vuoden ajan.

Terveisin hankkeen päätuottaja RaakaIdea Oy (info(at)raakaidea.fi)

Juha-Pekka Natunen
040 762 4217

Santtu Määttänen
050 526 2213

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti