Huomio Google Maps antaa gallerian / festivaalitoimiston osoitteen väärin!

Oikea osoite ilmenee täältä: http://kartat.eniro.fi/m/p925C

---

Please note that Google Maps gives
a wrong address of the place, correct
address is in-fact tainionkosken tie 6
but Google Maps places it in some weird
place. Correct map info here:

torstai 1. lokakuuta 2009

Ensimmäinen teoshaku alkaa 1.10.2009 ja hakemusten tulee olla perillä 1.12.2009

Human|Culture hakee teoksia, jotka käsittelevät ihmisen ja taiteen rajapintaa vuorovaikutuksen kautta. Teoksilta odotamme suoraa vuorovaikutusta yleisöönsä tai yleisön ottamista mukaan luomisprosessiin. Näiden vaatimusten jälkeen teos voi olla hyvinkin vapaamuotoinen. Hakijoilta edellytämme teoskuvauksen ja suunnitelman teoksen sisällöstä ja sen vaatimista resursseista (sähkö, vesi, jne.), sekä tiivistetyn CV:n ja kolmen valinnaisen teoksen portfolion. Mikäli teos on jo aiemmin ollut esillä, dokumentaatio teoksesta tai tilasta olisi eduksi. Hakemuksen muoto ja tekniikka vapaa, sähköinen muoto on eduksi.

Hakemuksia käsitellään kolmessa erässä ja ensimmäisessä hakuvaiheessa etsimme ensisijaisesti alkuvuoteen 2010 tulevia teoksia, alkuvuodesta alkaa seuraava taiteilijahaku kesän teoksista ja kesällä loppuvuoden teoksista. Teoksista tullaan maksamaan taiteilijalle teosvuokra sen esilläolo ajalta. Taiteilijoille on varattu kokonaisuudessaan yli 30 000 euroa teosvuokriin ja teoksia on tarkoitus saada vuodelle 2010 noin 50 kappaletta. Taiteilija vastaa teoksesta muuna kuin vuokra-aikana. Vuokra-aika on puhtaasti kiinni teoksen luonteesta.

Hakemukset käsittelee asiantuntijaraati, joka valitsee teokset itse teemavuoteen. Raadissa ovat: Juhani Järvinen (Saimaan AMK, koutusjohtaja), Kai Lehikoinen (Teatterikorkeakoulun koulutus- ja kehityspäällikkö), Marja Huuhtanen (Imatran Kaupungin Kirjastonjohtaja) ja Human|Culturen tuottajat Santtu Määttänen ja Juha-Pekka Natunen.

Hakupapereiden toimittamisesta kannattaa tiedustella etukäteen puhelimitse numerosta: 050 526 2213 (Santtu Määttänen) tai 040 762 4217 (Juha-Pekka Natunen) tai sähköpostitse osoitteesta info(at)raakaidea.fi. Sähköisessä muodossa olevat portfoliot, hakemukset ja cv:t ovat suotavia mutta vastaanotamme niitä myös perinteisesti postitse. Emme palauta taiteilijoille heidän lähettämää materiaalia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti